6932059620 Αναγνωστάκη 3, Ιεράπετρα mathioudakislakis@gmail.com
hero image


 

Lakis Gym
Μαθιουδάκης Λάκης - Γυμναστήριο - Bodybuilding - Personal Training - Ομαδικά προγράμματα Aerobics - Fitness - Ιεράπετρα Κρήτη

 

Καλωσορίστε στο Lakis Gym, τον χώρο όπου η γυμναστική γίνεται μια εμπειρία που αλλάζει ζωές!  Είτε ενδιαφέρεστε για τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, είτε για αύξηση της μυϊκής σας μάζας, είτε  για καθοδήγηση για προετοιμασία αγώνων Bodybuilding και Fitness, στο Lakis Gym θα βρείτε ότι χρειάζεστε.
Ο Λάκης Μαθιουδάκης, Personal Trainer World Champion και πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Men Fitness over 40, είναι εδώ για να μοιραστεί την εμπειρία και τη γνώση του μαζί σας. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σας βοηθήσει να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος αθλητής ή αθλήτρια, στο Lakis Gym θα βρείτε την υποστήριξη και την επαγγελματική καθοδήγηση που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας.
Οι παγκόσμιες, Μεσογειακές, Βαλκανικές και Πανελλήνιες πρώτες θέσεις και πολλές άλλες διακρίσεις των αθλητριών και αθλητών του Lakis Gym, είναι η εγγύηση για τα αποτελέσματα που ψάχνετε.

Στο Lakis Gym, καταλαβαίνουμε ότι η γυμναστική είναι περισσότερο από απλά ένας τρόπος άσκησης. Είναι ένα ταξίδι που σας οδηγεί στην ανακάλυψη του καλύτερου εαυτού σας.
Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στο Lakis Gym είναι πολλές και ποικίλες. Ανακαλύψτε τα οφέλη του Fitness, του Bodybuilding, του Personal Training, του Aerobic, της Καρδιοαναπνευστικής άσκησης και της Λιπομέτρησης με την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή μας.

Στο Lakis Gym, προσφέρουμε επίσης προετοιμασία αθλητών, με εκατοντάδες παγκόσμιες, Μεσογειακές, Βαλκανικές και Πανελλήνιες πρώτες θέσεις και πολλές άλλες διακρίσεις. 
Ελάτε στο Lakis Gym και ξεκινήστε το ταξίδι σας προς ένα υγιές και καλοσχηματισμένο σώμα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε εκεί που θέλετε!