6932059620 Αναγνωστάκη 3, Ιεράπετρα mathioudakislakis@gmail.com

Lakis Gym από το 1989
Μαθιουδάκης Λάκης - Γυμναστήριο - Bodybuilding - Personal Training - Ομαδικά προγράμματα Aerobics - Fitness - Ιεράπετρα Κρήτη


Καλωσορίστε στο Lakis Gym, τον χώρο όπου η γυμναστική γίνεται μια εμπειρία που αλλάζει ζωές!  Είτε ενδιαφέρεστε για τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, είτε για αύξηση της μυϊκής σας μάζας, είτε  για καθοδήγηση για προετοιμασία αγώνων Bodybuilding και Fitness, στο Lakis Gym θα βρείτε ότι χρειάζεστε. Ο Λάκης Μαθιουδάκης, Personal Trainer World Champion και πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Men Fitness over 40, είναι εδώ για να μοιραστεί την εμπειρία και τη γνώση του μαζί σας. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σας βοηθήσει να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος αθλητής ή αθλήτρια, στο Lakis Gym θα βρείτε την υποστήριξη και την επαγγελματική καθοδήγηση που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι παγκόσμιες, Μεσογειακές, Βαλκανικές και Πανελλήνιες πρώτες θέσεις και πολλές άλλες διακρίσεις των αθλητριών και αθλητών του Lakis Gym, είναι η εγγύηση για τα αποτελέσματα που ψάχνετε.

 

Τα Προγράμματα μας

Τα Προγράμματα μας

Ελάτε στο Lakis Gym και ξεκινήστε το ταξίδι σας προς ένα υγιές και καλοσχηματισμένο σώμα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε εκεί που θέλετε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Fitness

Fitness

Ανακαλύψτε τα οφέλη της γυμναστικής σε ένα περιβάλλον ζεστό και ευχάριστο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Bodybuilding

Bodybuilding

Ανεξαρτήτως του επίπεδου προπόνησής σας, θα έχετε πρόσβαση σε εξειδικευμένους προπονητές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Aerobics

Aerobics

Τα ομαδικά προγράμματα Aerobics στο Lakis Gym προσφέρουν μια διασκεδαστική προσέγγιση στην άσκηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προετοιμασία Αθλητών

Προετοιμασία Αθλητών

Από την εξατομίκευση των προπονήσεων μέχρι τη διατροφική υποστήριξη, κάθε πτυχή της προετοιμασίας αθλητών στο Lakis Gym είναι σχεδιασμένη για την επίτευξη υψηλών επιδόσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ